Pretražite stranicu

Zdravko Gašpert

Imao sam probleme s rukama. Dok bih jeo, pisao, bilo što radio ruke su mi počele jako trnuti. Morao sam odložiti olovku, žlicu, vilicu, ako sam jeo, jednostavno nisam mogao držati ništa u rukama.

Kad bih predmet odložio počeo bih tresti rukama da mi popusti trnjenje. Prvi simtomi su se javili prije dvije godine. Vidio sam da nekakvi problemi postoje, ali sam ih na početku zanemarivao. Zadnjih 6 mjeseci, kad se počelo dešavati da sam se po noći počeo buditi od bolova, jednostavno nisam mogao spavati. Nekad bi se dešavalo i po 3-4 puta buđenje od bolova tako da bi bilo noći kad uopće nisam spavao.

Pio sam tablete protiv bolova, ali kad bi popustilo njihovo djelovanje, sve bi se ponovno vratilo.

Radio sam mehaniku na održavanju u kompresorskoj stanici kod servisiranja velikih agregata i jednostavno više nisam imao snage za otpustiti i zatezati vijke, te nisam imao kontrolu u prstima i rukama.

Po preporuci zadovoljne pacijentice došao sam do prof. Bilića.

Nakon svih problema i bolova, koje sam doživio u zadnjih 6 mjeseci, nisam imao nikakvog straha od operacije već samo želio da mi bude bolje i da se što prije riješe moji problemi. To više nije nikuda vodilo. Imam dvije unuke koje nisam bio u stanju dignuti u ruke.

Operacija je bila potpuno bezbolna, a svi oko mene bili su toliko susretljivi da sam bio oduševljen!

Operirao sam obje ruke. Sad moram samo vježbati i pridržavati se uputa koje mi je dao profesor Bilić. Sad se jako dobro osjećam. Normalno spavam cijelu noć, ruke su mi već u funkciji.

Svi su jako pristupačni i  ljubazni, a već sam prof. Bilića preporučio i drugima.

* Ovaj stručni tekst je autorsko djelo liječnika Poliklinike Bilić Vision te je kao takvo autentično. Poliklinika Bilić Vision zadržava sva autorska prava na ovaj tekst i zabranjuje bilo kakvo neovlašteno kopiranje i daljnju distribuciju bez navođenja izvora.
Top