Pretražite stranicu

10 razloga zašto odabrati Bilić Vision ortopediju?

1. Vrhunski ortoped

Prof. dr. sc. Ranko Bilić je jedan od najboljih subspecijalista kirurgije šake i ruke te traumatologije lokomotornog sustava (sustava za pokretanje) na internacionalnoj razini. Uveo je brojne nove operacijske zahvate po prvi puta u Kliniku za ortopediju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i KBC-a u Zagrebu. (detaljnije pročitati u točkama 5. i 6.)

2. Svjetsko obrazovanje liječnika

svjetsko obrazovanje liječnika

Profesor Ranko Bilić tijekom svoje karijere je usavršavao svoje znanje i kirurške metode na klinikama u Bologni, Tübingenu, Washingtonu DC, Oxfordu i u pet renomiranih ortopedskih centara u Kanadi.
Također, profesor Bilić je jedan od rijetkih hrvatskih liječnika i znanstvenika čiji su radovi objavljeni u najpriznatijim svjetskim časopisima relevantnim za medicinsku znanost. Više puta bio je pozvani predavač na različitim domaćim i svjetskim stručnim sastancima, što znači da je na svjetskoj razini priznat kao stručnjak za područje šake i ruke.

3.  Znanstveni i stručni doprinos prof. dr.sc. Ranka Bilića

Znanstveni i stručni doprinos prof. dr.sc. Ranka Bilića

Prof. dr. sc. Bilić kreirao je vlastitu trodimenzionalnu metodu prijeoperacijskog planiranja i simuliranja operacijskih zahvata uz pomoć računala. Nazvana je BIZCAD metodom, a koristi se u liječenju deformiranih kostiju koje su nakon prijeloma zarasle u lošem položaju. Tu metodu danas koriste brojni vrhunski ortopedi u Europi i svijetu. Zahvaljujući velikoj preciznosti prijeoperacijskog planiranja uz pomoć BIZCAD metode i unaprijeđene operacijske tehnike, postižu se znatno bolji krajnji rezultati.

Također je razvio vlastitu metodu za određivanje dužine lakatne kosti. To je preduvjet za optimalni odabir načina operativnog liječenja brojnih deformacija i bolesti u području ručnog zgloba.

Znanstvenim i stručnim radom dokazuje vrijednost uspješne primjene koštanog morfogenetskog proteina (BMP). Što poboljšava i ubrzava koštano zacjeljivanje.

Profesor Bilić unapređuje operacijsko liječenje prijeloma, osobito u području šake i ruke primjenom samoresorbirajućih pinova i šupljih samozatezajućih vijaka. Takvi pinovi se implantiraju na način da se ne trebaju vaditi iz tijela. Umjesto vađenja, s vremenom se stope (resorbiraju) s kosti.

Poseban doprinos svjetskoj znanosti prof. Bilić dao je temeljem određivanja stadija Kimbockove bolesti (aseptične nekroze polumjesečaste kosti ručja – os lunatum). Time je značajno poboljšao rezultate liječenja te bolesti.

4. Iskustvo u ortopedskom liječenju

Iskustvo u ortopedskom liječenju

Više od 35 godina prof. dr. sc. Ranko Bilić aktivno radi kao specijalist ortoped. U svojem radnom vijeku je do sada operirao više od 15 000 pacijenata s različitim prijelomima, kompresijskim sindromima ili tumorima u području šake, podlaktice, lakta i nadlaktice.

5. Detaljna dijagnostika

Detaljna dijagnostika

U ortopediji se često događa da se pacijentima postavi kriva dijagnoza te ih se liječi analgeticima ili raznim procedurama fizikalne terapije. Nakon toga se simptomi obično smanjuju ili sasvim prođu, ali u pravilu samo privremeno. Bolesnici tako gube motiv za otkrivanjem prave dijagnoze i adekvatnim liječenjem, a bolest u pravilu napreduje. U Poliklinici Bilić Vision pridajemo veliku pažnju detaljnom pregledu kako bismo dobili što precizniju dijagnozu. Onda takva dijagnoza uvjetuje i ispravno liječenje pacijenta.

6. Tehnologija

6 razlog ortopedija

U Poliklinici Bilić Vision koristimo najsuvremeniju tehnologiju za operacijske zahvate u području šake, ruke i stopala. U svakodnevnu praksu se uvode najefikasnija i najsuvremenija sredstva osteosinteze (spajanja kosti). Učestalo se koriste i sredstva za uvećanje vidnoga polja. Sve to je preduvjet za precizno izveden operacijski zahvat, atraumatsku operacijsku tehniku (bez oštećenja tkiva) i odličan krajnji rezultat te brz oporavak pacijenta. Kao jedan od elemenata uspješnosti, detaljna dijagnostika koja se na specifičan način provodi u Poliklinici Bilić Vision doprinosi nevjerojatno velikoj stopi izlječenja kod pacijenata koje liječimo.

7. Iskustva pacijenta

iskustva pacijenata ortopedija

Više od 70% pacijenata dolaze u Polikliniku Bilić Vision zbog nedovoljne dijagnostike, propusta i grešaka koje su napravljene prilikom prvotnog liječenja. Razlog tome je šta naši liječnici spašavaju mnoge pacijente za koje se smatralo da im se više uopće ne može pomoći. Iskustva pacijenata koje su izliječili naši ortopedi pročitajte na linku: ISKUSTVA PACIJENATA.

8. ISO 9001 certifikat o kvaliteti

ISO 9001 certifikat o kvaliteti

Mi smo jedna od rijetkih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj koja ima ISO 9001 certifikat. Radi se o certifikatu o kvaliteti koji se odnosi na kvalitetu medicinske usluge koju pružamo, kao i na rezultate koje postižemo.

9. Ljubazno i educirano zdravstveno osoblje

Ljubazno i educirano zdravstveno osoblje

Naše osoblje potrudit će se da Vam pronađu termine koji Vam odgovaraju i naprave čaj ili kavu dok čekate. Odnosit će se prema vama kao da ste njihovi bližnji. Naše osoblje je vrhunski educirano, tehnički pismeno, a svi govore strane jezike. Jedanput mjesečno svi zaposlenici Bilić Visiona prolaze edukacije iz različitih područja u cilju unaprjeđenja komunikacije i usluge koju pružaju našim pacijentima.

10. Rezultati

Posebnu pažnju pridajemo upoznavanju pacijenta sa svojom bolesti. Sve dok pacijent nije siguran da dovoljno zna i razumije svoju bolest i proces liječenja. Dakako, naglasak je na timskom radu gdje se podrazumijeva da liječnik prođe s pacijentom svaki korak liječenja. Poznato je da je za uspješan rezultat bilo koje vrste liječenja neophodno dodatno educirati pacijenta o važnim faktorima koji izravno ili neizravno utječu na krajnji rezultat liječenja. Stoga u Poliklinici Bilić Vision educiramo pacijente o različitim faktorima zdravlja općenito. Osobito o faktorima zdravlja sustava za pokretanje.

U Poliklinici Bilić Vision se minimalno čekati na termin pregleda kao i na samu operaciju. Termin pregleda možete dogovoriti telefonom ili ukoliko nas kontaktirate putem maila u najkraćem mogućem roku će vas naše ljubazno medicinsko osoblje povratno nazvati i dati vam termin kod odgovarajućeg liječnika. Ukoliko niste iz Zagreba, možemo vam omogućiti i smještaj u neposrednoj blizini Poliklinike za vrijeme liječenja, prema posebnim uvjetima kao našemu pacijentu. Sigurnost i zadovoljstvo naših pacijenta su nam najvažniji.

Naruči se

KontaktOstavite svoje podatke i kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Top