Pretražite stranicu

Certifikat kvalitete ISO 9001

Dokaz kvalitete ISO 9001

ISO 9001:2015 certifikat je iznimno brzo zauzeo vrlo važno mjesto i postao prepoznatljiv znak tvrtki. Namijenjen je tvrtkama koje u svom poslovanju posebnu pozornost posvećuju kvaliteti svojih proizvoda i/ili usluga. Ipak je poznato da je ono što kupac najviše pamti upravo kvaliteta.

Poliklinika Bilić Vision može se pohvaliti da još od 2011. godine posjeduje ISO 9001 certifikat kvalitete u segmentu pružanja zdravstvenih usluga.

U skladu s normom ISO 9001, nastavili smo razvijati sustav kontrole kvalitete u našoj ustanovi. Cilj je što bolje prepoznavanje te udovoljavanje zahtjevima i očekivanjima naših pacijenata. Sustav uvodi identifikaciju i sustavno dokumentiranje poslovnih procesa te sustava mjerenja, analize i djelovanja u svrhu poboljšanja poslovanja. Uvođenjem ovog sustava nastojali smo racionalizirati poslovne procese unutar Poliklinike.

Uspostavom sustava upravljanja u skladu s ISO normama ostvarili smo stabilnost i pouzdanost u odvijanju procesa. Također smo ostvarili i prepoznatljivost kod kupaca, smanjenje troškova, pozitivnu predodžbu u javnosti te motiviranost zaposlenika.

Sukladno misiji i viziji naše Poliklinike, uvođenjem ISO 9001 standarda kontinuirano radimo na usavršavanju radnih procesa, a time i kvalitete usluge koje pružamo našim pacijentima.

Sudeći po u posljednjih nekoliko godina neprekinutom rastu broja novih pacijenata i operacijskih zahvata u Poliklinici, očigledno je da je ta kvaliteta prepoznata.

Top