Pretražite stranicu

Tamara Živković

Prije nekoliko godina sam osjetila trnce, bolove i smetnje u ruci, odnosno šaci. Odugovlačila sam, bojala sam se doznati što je to uopće i o čemu se radi. Prof. Bilić je ustanovio da se radi o sindromu karpalnog kanala.

Za operaciju lijeve ruke sam se odlučila 2014. godine kod prof. Bilića. Operacija je prošla jako dobro, sve je uspjelo. Slušala sam njegove savjete, radila sam vježbe, ali rezultat mi nije bio tako dobar kao rezultat koji imam sada nakon operacije desne ruke, već 2 tjedna nakon operacije.

Lijevu ruku sam jako dugo odugovlačila dok nisam otišla na operaciju, zbog straha, laičkih nagovaranja: „Pusti operaciju“. Tako se to otegnulo. Operacija je i tada super prošla, vježbala sam s rukom kako sam dobila savjete. Ona je u redu, u funkciji je, nemam većih bolova samo mi je malo u prstima ostao slabiji opip. Profesor, a i ja sama vidim da je zbog toga došlo zato što sam dugo čekala, prohodnost je puno slabija.

* Ovaj stručni tekst je autorsko djelo liječnika Poliklinike Bilić Vision te je kao takvo autentično. Poliklinika Bilić Vision zadržava sva autorska prava na ovaj tekst i zabranjuje bilo kakvo neovlašteno kopiranje i daljnju distribuciju bez navođenja izvora.
Top