Pretražite stranicu

Nikša Šimunović

Pokliznuo sam se na mokrome tlu, na tamnom mjestu, nije se dobro vidjelo. Bio sam u šlapama, sve je bilo sklisko. Instiktivno sam pokušao zaštititi glavu, ali sam ipak razbio i glavu, i arkadu, i bradu te sam slomio nos. Zdrobio sam zapešće, pukla mi je ulna – radijalna. Ulna se rasprsnula. Završio sam u klinici u Dubrovniku. Snimili su mi ruku i imobilizirali je. Stavili su mi longetu. To je bilo 4 puna sata nakon loma.

Nakon 7 dana sam došao ponovno, nisu mi snimili ruku nego su samo stavili gips. Kasnije se ispostavilo da je ruka krivo srasla.

Imao sam jako velike probleme s tom rukom, nisam mogao raditi fine pokrete. Ruka je bila u jako lošem stanju, bilo je to sve skupa jako frustrirajuće. Odradio sam 100 terapija! 100 fizikalnih terapija mi nije ništa pomoglo, vježbanje, istezanje, 4-5 puta tjedno.

Fizijatrica mi je rekla da ću morati operirati, rekla mi je za par adresa kome da se obratim.

Imao sam sistem eliminacije i došao sam kod vas. Raspitao sam se i doznao sam tko je najbolji u tom području.

Prof. Bilić mi je rekao da će napraviti operaciju, da će skratiti malo ulnu.

Prof i njegov tim je odradio operaciju bez problema s lokalnom anestezijom.  Imam rez od 28 šavova, unutra pločicu sa 12 šarafa.

Za prof.Bilića se zna, držao je katedru na fakultetu, mnogi su mi rekli da je on najbolji stručnjak u tom području. Za njega se zna i par excellence je stručnjak u tom području. Garantirao mi je da neće doći do propadanja hrskavice i da ću opet imati funkciju ruke.

Dugo godina sam živio vani i znam kako izgledaju privatne klinike tako da sam jako zadovoljan s Bilić Vision Polikinikom.

* Ovaj stručni tekst je autorsko djelo liječnika Poliklinike Bilić Vision te je kao takvo autentično. Poliklinika Bilić Vision zadržava sva autorska prava na ovaj tekst i zabranjuje bilo kakvo neovlašteno kopiranje i daljnju distribuciju bez navođenja izvora.
Top