Pretražite stranicu

Nada Draženović

Imala sam velike probleme sa desnom šakom. Šaka je trnula, u početku je to bilo povremeno, ali onda je to prešlo u 24 sata konstantne boli. Pojavili su se ”mravi”, pa je često ruka trnula i boljela. Počelo je boljeti i preko noći, budila sam se svakih sat vremena i to više nisam mogla izdržati.

Istraživala sam malo na internetu ali već sam i prije znala za Polikliniku Bilić Vision. Naručila sam se kod prof. Bilića na pregled i to je sve išlo iznenađujuće jako brzo.

Nakon operacije sam jako zadovoljna s oporavkom, sada već nakon 10 dana ja sve mogu sa desnom rukom raditi. Spavam normalno, više nema nikakvih problema, tu i tamo neki pokret osjetim ali sam prezadovoljna. Neusporedivo je kako je to bilo prije i nemogu vjerovati koliko sam se brzo oporavila.

Svakome tko ima takve probleme kao ja preporučam Polikliniku Bilić Vision!

 

* Ovaj stručni tekst je autorsko djelo liječnika Poliklinike Bilić Vision te je kao takvo autentično. Poliklinika Bilić Vision zadržava sva autorska prava na ovaj tekst i zabranjuje bilo kakvo neovlašteno kopiranje i daljnju distribuciju bez navođenja izvora.
Top