Pretražite stranicu

Matea Floridan

Mučili su me jaki bolovi u prstu koji su krenuli pri završetku moje srednje škole. Zadnje 4 godine sam se počela raspitivati i istraživati o bolovima u prstima, najčešće su mi govorili da imam artirtis. Bol sam osjećala u lijevoj ruci, na srednjem prstu kod nokta, ništa se nije vidjelo dok nisam pritisnula taj dio. Prije dvije godine sam krenula odlaziti kod doktora, izmjenila sam ih desetak. Bila sam i u raznim poliklinikama i nisu mi ništa našli, čak sam i na svoju ruku otišla na magnetsku rezonancu i biorezonancu. I na tim pretragama mi isto ništa nisu našli. Svi doktori su govorili da nema ničega, da je to zbog kralježnice i da počnem vježbati.

Preko interneta sam došla do profesora Bilića. On mi je dao dijagnozu i rekao da se radi o Glomus tumoru. Čak kada sam i na internetu istraživala o tome ništa mi nije izbacivalo, nisam mogla doći do nikakvog rješenja jer je jako rijetko, dok na YouTube-u nisam naišla na nekoliko videa o tome. Vrlo brzo sam se i odlučila na operaciju. Nakon mjesec dana još sam znala osjećati manje bolove u tom prstu. Danas nakon godinu dana od operacije ništa me ne boli i nemam čak ni nikakve promjene na tom prstu.

Jako sam zadovoljna sa profesorom Bilićem jer me spasio i jako sam sretna. Svima bi preporučila Polikliniku Bilić Vision.

* Ovaj stručni tekst je autorsko djelo liječnika Poliklinike Bilić Vision te je kao takvo autentično. Poliklinika Bilić Vision zadržava sva autorska prava na ovaj tekst i zabranjuje bilo kakvo neovlašteno kopiranje i daljnju distribuciju bez navođenja izvora.
Top