Pretražite stranicu

Franciska Radočaj

Imala sam sa obje ruke problema. Slikala sam i sve mi je počelo padat, sve mi se razbijalo. Prvo sam operirala jednu ruku koja me jače boljela u bolnici, imala sam dugi oporavak. I nakon 3 godine sada osjetim sve na toj ruci. Noćima nisam mogla spavati od bolova. Imala sam 50 terapija za prvu operaciju.

U zadnjih godinu dana me i druga ruka počela sve jače boljeti, čak me preko noći i pekla.
U Polikliniku sam došla po preporuci kćerine prijateljice koja je bila kod profesora Bilića pa sam nakon pregleda drugu ruku odlučila operirati u Poliklinici Bilić Vision. Nakon 11 dana od operacije, odmah mi je procirkulirala krv, osjećam toplinu u prstima. Nema boli. Svi su jako strpljivi, ljubazni, ozračje i briga za pacijenta je odlična. Jako sam zahvalna.
Svakako bi preporučila operaciju kod profesora Bilića svima koji imaju ovakvih problema kao ja. Profesor je fantastičan. Jako sam zadovoljna i svima bi preporučila operaciju i Polikliniku Bilić Vision.

* Ovaj stručni tekst je autorsko djelo liječnika Poliklinike Bilić Vision te je kao takvo autentično. Poliklinika Bilić Vision zadržava sva autorska prava na ovaj tekst i zabranjuje bilo kakvo neovlašteno kopiranje i daljnju distribuciju bez navođenja izvora.
Top