Pretražite stranicu

Alfred Dominis

Prošle godine u ožujku sam imao prometnu nesreću s motorom i tu mi je stradao radialis. Ruka mi je bila u gipsu 3 mjeseca. Zbog toga što mi je ruka bila u gipsu stvorili su mi se problemi sa tetivama i zadebljanja. Stvari koje sam prije radio nisam više mogao raditi. Teretana, dnevni poslovi, igranje tenisa, otključavanje vrata, podizanje stvari s poda. Sve što je uključivalo rad ruke bilo mi je otežano i ograničeno. S vremenom smo pokušavali s injekcijama ali i dalje se taj problem javljao.

Po preporuci doktora iz Splita sam došao u kontakt sa profesorom Bilićem da me pregleda te smo kroz njegove konzultacije i preglede ustanovili da isto probamo sa injekcijama, a ako se ne uspije sa injekcijama riješiti, da bi bilo najbolje operirati ruku. U Splitu je teško naći doktora koji se bavi određeno tim dijelom ruke, te mi je i sam doktor iz Splita preporučio da se kod profesora Bilića i operiram.  Za zdravlje ruke i mobilnost, operacija je bila prvi izbor.

Profesor mi je sve objasnio oko operacije, što i kako treba napraviti, i sami oporavak. Prošlo je tjedan dana od operacije, rana je zarasla i procirkulirala je krv. Osoblje i profesor Bilić su vrhunski i jako sam zadovoljan. Polikliniku Bilić Vision bi svakako preporučio svima.

* Ovaj stručni tekst je autorsko djelo liječnika Poliklinike Bilić Vision te je kao takvo autentično. Poliklinika Bilić Vision zadržava sva autorska prava na ovaj tekst i zabranjuje bilo kakvo neovlašteno kopiranje i daljnju distribuciju bez navođenja izvora.
Top